I Whip Medias monter på Bokmässan i Göteborg var det 28 författare som hade varsin signeringstimme, nån författare signerade vid mer än ett tillfälle. Jag var där som ”extern författare”, alltså inte utgiven av Whip Media utan utgiven av Lilla Spöket. Jag signerade en gång, på fredagen mellan klockan 14-15. (Allmänheten släpps in på fredag kl 14) 

Hade jag sålt EN BOK TILL – hade jag delat med trean, fyran och femman på Whip Medias ”topplista”. 

Som debutant och helt novis i bokvärlden är jag både stolt och rörd över all den uppmärksamhet boken fått hittills. Även om jag inte sålt tusentals böcker. 

E-boken med samma titel ”Mamma dog två gånger” släpps denna vecka. Den kommer gå att köpa på Bokus, Adlibris mfl för ett billigare pris än den fysiska boken. E-boken kommer även att vara tillgänglig att läsa på streamingtjänsterna för ljudboken. 

Ljudboken blev klar idag! På grund av tekniska problem blev den försenad två veckor. Ett exakt datum när ljudboken blir tillgänglig på Storytel, BookBeat, Nextory mfl kommer inom kort. 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *